• * CAPTCHA: Mangga pilih House

Chinese

TENTANG KAMI

Luxface nyaéta pabrik ngarah tina panels résin di Cina. Fasilitas produksi karek dimekarkeun kami nyandak urang minuhan tungtutan badag pikeun panels résin kualitas luhur sakuliah dunya dina laju héran.

maca deui

Tetep komunikasi

Kirim surélék urang e-mail anjeun sarta nampa hiji newsletter bulanan ngawengku apdet paling metot.

Kirim surélék Inqury
imah
No.1229 Songying Rd, Qingpu District, Shanghai Cina
telepon
0086.21.5988 5690
86.21.5988 5119
Surélék
info@luxface.com

Catetan angka © 2008-2017 Luxface Inc.

WhatsApp Online Chat !